| CZ | ENG | DE |

selatko

Grilovaní selátka

Každé úterý a čtvrtek od 17:00 hodin se na terase hotelu Císař Ferdinand můžete zúčastnit otevírání slovanské podzemní pece. Tu nenajdete nikde jinde na území ČR (nalézá se pod ochrannou známkou). V této peci se nejprve minimálně na tři hodiny rozdělá oheň. Topí se především břízou a bukovým dřevem. Šamotové cihly do sebe natáhnou horkost a selátko je poté naložené a podlité domácím pivem spuštěno na grilu na žhavé uhlí, celá pec se zakryje a šest až sedm hodin se „griluje“. Výhodou je nejenom lahodná chuť, ale i to, že na rozdíl od klasického grilování je sele hotové najednou a není třeba jej postupně odřezávat. Selátko je samozřejmě možné si kdykoliv objednat i pro uzavřenou společnost, ať se jedná o firemní večírek, oslavu narozenin, výročí, promoce, apod. Cena se odvíjí od velikosti skupiny a selátka.

Přijďte k nám ochutnat tuto libůstku. Každé úterý a čtvrtek od 17:00 - 20.00 se u nás řídíme heslem: „Sněz, co dokážeš!“.

Cena za osobu: 450,- Kč (nápoje extra) 

Pro skupiny ( od 25 osob ) nabízíme polední grilování od 13:00 hodin a to každý den dle objednávky.

Telefonické objednávky: od 11.30 na 352 327 131
Email: info@hotel-loket.cz 

 

Upozornění:

z důvodu velké poptávky pořádáme od měsíce května večery s grilováním selete ve slovanské podzemní peci včetně programu garantovaně každé  úterý a čtvrtek od 17:00 hod. 

 

Novika: Rybí večery s programem

Od nového roku nabízíme nově nabídku grilovaných rybích specialit z podzemní slovanské pece.

Gastronomický zážitek je aktuálně k dispozici na objednávku a minimální počet účastníků je 10. Na výběr jsou minimálně tři druhy ryb dle sezóny ( např. sumec, jeseter, talápie ). Těšit se samozřejmě můžete na bohatý bufet a zábavný program.

Otevírání slovanské pece a gastronomický zážitek

Grilování selátka

Vyjmutí selátka z podzemní pece

Grilování selátka

Porcování selátka

Grilování selátka

Konzumace selátka

Úterní program

Grilování selátka se zábavným programem