| CZ | ENG | DE |

selatko

Grilovaní selátka

 

 

Každý čtvrtek od 17.00 hod. se na terase hotelu Císař Ferdinand můžete zúčastnit otevírání slovanské podzemní pece. Tu nenajdete nikde jinde na území ČR (nalézá se pod ochrannou známkou). V této peci se nejprve minimálně na tři hodiny rozdělá oheň. Topí se především břízou a bukovým dřevem. Šamotové cihly do sebe natáhnou horkost a selátko je poté naložené a podlité domácím pivem spuštěno na grilu na žhavé uhlí, celá pec se zakryje a šest až sedm hodin se „griluje“. Výhodou je nejenom lahodná chuť, ale i to, že na rozdíl od klasického grilování je sele hotové najednou a není třeba jej postupně odřezávat. Selátko je samozřejmě možné si kdykoliv objednat i pro uzavřenou společnost, ať se jedná o firemní večírek, oslavu narozenin, výročí, promoce, apod. Cena se odvíjí od velikosti skupiny a selátka.

Přijďte k nám ochutnat tuto libůstku. Každý čtvrtek od 17:00 - 20.00 se u nás řídíme heslem: „Sněz, co dokážeš!“.

Cena za osobu: od 725,- Kč (nápoje extra) 

Pro skupiny ( od 25 osob ) nabízíme polední grilování od 13:00 hodin a to každý den dle objednávky.

V případě, že se do 17:00 hod, nedostavíte nebo neomluvíte, tak rezervace propadá.

Telefonické objednávky: od 11.30 na 352 327 100 a +420 603 148 531
Email: info@hotel-loket.cz 

Otevírání slovanské pece a gastronomický zážitek

Grilování selátka

Vyjmutí selátka z podzemní pece

Grilování selátka

Porcování selátka

Grilování selátka

Konzumace selátka

Úterní program

Grilování selátka se zábavným programem